Slider

Новини


Къмпинг и караванинг експо 2022

Петък, 15 Април 2022

През следващите 3 дни в София ще се проведе специализирано изложение за къмпинг туризъм, караванинг и занимания на открито - "Къмпинг и караванинг експо 2022". Повече от 50 изложители от България и Балканите ще запознаят посетителите на изложението с възможностите за къмпингуване в страната, както и с най-новите модели кемпери, каравани, палатки туристически автомобили, къмпинг оборудване и нови продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и свободно време сред природата.

Тазгодишното пролетно издание ще предложи множество приятни изненади, най-интересното и новото от света на къмпинг туризма – кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, както и най-новите технологични решения за комфортна почивка на открито. И всичко това на промоционални цени в рамките на изложението.

Домакин на събитието отново е МЕТРО България. От 15 до 17 април жителите и гостите на София могат да посетят изложението от 10:00 - 18:00 ч на паркинга на Метро 1 София, на бул. Цариградско шосе.

Входът за посетители е свободен.

Изображение : фейсбук страницата на събитието