Slider

Новини


КИНОЦЕНТЪР „БОЯНА“ ВИ КАНИ НА „КОЛЕДА В РИМ“

Петък, 10 Декември 2021

От 11 до 24 декември, всеки ден от 12:00 до 22:00 часа, Киноцентър “Бояна“ Ви кани в празничното градче „Коледа в Рим“. Сред филмовите декори на античния град, то ще предложи на посетителите базар, храна и напитки, ледена пързалка и цирк, запознаване с работилницата на Дядо Коледа, българска музика на живо.

„Коледа в Рим“ е събитие, с което Киноцентърът „Бояна“ добавя атмосферата на древния Рим към топлите семейни празници. В Коледната нощ на голямата сцена на Римския площад ще излязат български изпълнители, сред които Графа, Михаела Филева, JEREMY? и P.I.F. Концертът ще е и заключителното събитие в рамките на „Коледа в Рим“.

Цената на входния билет е 8 лева. Комбиниран билет за вход и ползване на атракционите е на цена от 20 лева. Входът за малчуганите до 5 години (включително) е безплатен, ползването на различните атракциони от тях също – но задължително с придружител.

Посещенията на „Коледа в Рим“ ще са изцяло съобразени с противоепидемичните мерки.

Транспорт до Киноцентъра. До Киноцентър „Бояна“ можете да стигнете както със собствен транспорт (има обособен паркинг), така и с градския автобус 64. На разположение е и Spark зона и има такси стоянка.

Повече информация можете да откриете на Фейсбук страницата на „Коледа в Рим“.

Изображение: Фейсбук страницата на „Коледа в Рим“.