Slider

Новини


Преоткриваме “Женски пазар” с новия “Уикенд пазар” от 25 септември

Петък, 24 Септември 2021

Първият “Уикенд пазар” в София започва на 25 септември на територията на “Женски пазар”, където посетителите ще могат да открият на едно място книжен пазар, цветен пазар, фермерски пазар, картини на български автори, музика, антики, селекция от ресторанти с приготвена храна на място, напитки, дрехи и други.

“Пазари Възраждане” ЕАД е организатор на първия пазар в София, който всеки уикенд ще събира на едно място подбрана селекция разнообразни търговци и производители в обособена зона на територията на “Женски Пазар” с вход откъм улица “Св. Св. Кирил и Методий”.

Идеята на пазара е да покани с дългосрочно позициониране търговци и артисти, производители на цветя, книжни издателства, ключови ресторантьори, фермери, пивовари и други доказани бизнеси, които да привлекат разнообразна аудитория и да разкрият мултикултурния живот в региона на “Женски пазар”, който отдавна е облечен в предразсъдъци и спорове.

Освен срещи с търговци и изложителите на качествени стоки в събитието, всеки уикенд галерия “Сердика” на “Женски пазар” ще представя и различни културни ероприятия, изложби и каузи.

„Уикенд пазар“ ще продължи до 13-14.11.2021 г. За повече информация: https://www.facebook.com/events/175462574686000

„Уикенд пазар“ се реализира с подкрепата на Столична община – Календар на културните събития.