Slider

Календар на събитията


БОН-БОН: АЛИСА В ОГЛЕДАЛНИЯ СВЯТ

През 2018г., екипът на “Бон-Бон Мюзик” получи лиценз за английския мюзикъл – “Алиса в огледалния свят”. Една световна класика, реализирана за първи път на българска сцена, при това с деца в главните роли!
THROUGH THE LOOKING GLASS
Book & Lyrics by Chris Blackwood
Music by Piers Chater Robinson
Adapted from the novel by Lewis Carroll
В мюзикъла участват около 50 децаот „Бон-Бон“ (между 4 и 15 години), които пеят, танцуват и са главни актьори в спектакъла.
Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори от „Бон-Бон“ пленяват зрителите с невероятна игра. Редуващите картини – майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните костюми, оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално без присъствие на нито един голям актьор на сцената.
Мюзикълът – обединявайки диалози, вокални и танцови изпълнения, по очарователен начин възпитава малки и големи. Поставяйки ги в определени житейски ситуации, случващи се „на живо“ пред тях, той им разкрива необятните възможности на изкуството – да провокира децата да мислят, да задават въпроси и сами да търсят отговори, да чувстват и преживяват света по един дълбок и нюансиран начин.
Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд култура, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Vivacom и Биротерапия.

Музикално и танцово изкуство

вторник 09 август 2022 20:00